Palvelupaketti sinulle sopivana kokonaisuutena

Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme kunkin yrityksen tarpeisiin sopivan kokonaisuuden taloushallinnon palveluista. Kootaan teille sellainen palvelupaketti, jossa vain ja ainoastaan kaikki tarpeellinen, eikä koskaan mitään ylimääräistä!

Kirjanpitopalvelut

Toimimme joustavasti ja kustannustehokkaasti. Voit ulkoistaa taloushallinnon kokonaan meille tai antaa meidän hoitaa tärkeimmät osa-alueet kuten palkanlaskennan ja kirjanpidon. Kirjanpidosta saat sovitusti selkeän ja havainnollisen visuaalisen raportin, joka auttaa hahmottamaan yrityksesi tilanteen säännöllisesti. Meistä saat halutessasi sparraavan kumppanin, jonka kanssa yhdessä voit menestyä entistä paremmin. Asiantuntijamme ovat aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi. Kootaan yhdessä teille sopivin palvelupaketti!

Neuvonta ja sparraus

Kirjanpitäjä ei nykypäivänä vain käsittele tositteita. Meidän tehtävämme on tuntea lainsäädäntö ja ohjeistukset. Osaamme myös kertoa, mitä lait, asetukset ja määräykset tarkoittavat ja mitä hyviä käytäntöjä on olemassa. Sinun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin omaan bisnekseesi, me hoidamme muut. Menestys syntyy yhdessä!

Päivitämme ajankohtaisia uutisia ja muita neuvoja myäs ajankohtaista -sivullemme.

Palkkahallinto

Varmin tapa saattaa työntekijöiden motivaatio kadoksiin ovat epäselvyydet palkkaan liittyvissä asioissa. Palkanlaskenta, maksatuspalvelu sekä ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille aina ajoissa ja kerralla oikein. Kauttamme työntekijän on mahdollista saada esim. verkkopalkkalaskelma suoraan omaan verkkopankkiinsa.

Sähköiset palvelut

Mikä voi digitalisoitua, tulee ennemmin tai myöhemmin digitalisoitumaan. Ota kaikki tuottavuushyöty itsellesi moderneilla sähköisillä palveluilla! Työ nopeutuu, kun voit vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta päästä käsiksi sähköisiin raportteihin ja tosite- ja asiakirja-arkistoihin. Luonnollisesti hoidamme myös osto- ja myyntireskontrien ylläpidon, maksuliikennepalvelut ja laskutuksen sähköisesti. Halutessasi saat meiltä myös perintäpalvelut. Sähköisistä palveluistakin on mahdollisuus koota juuri teidän tarpeisiinne sopivin palvelupaketti! Lue lisää ajankohtaista tietoa sähköisistä palveluistamme täältä.

Talouspäällikkö

Meiltä saat talouspäälliköllesi tarvittaessa tuuraajan nopealla aikataululla. Voimme tulla paikan päälle tai hoitaa talousasioitasi etänä sähköisesti. Jos teillä ei ole omaa talouspäällikköä ja tarve olisi, voit myös ulkoistaa koko työn meille. Kysy lisää!

Lisäksi saat meiltä:

  • Sisäinen laskenta
    Kustannuspaikka- ja projektiseuranta
  • Verosuunnittelu ja -neuvonta
  • Yhtiöiden perustamiset, yhtiömuotojen muutokset ja yritysjärjestelyt