Palvelupaketti Sinulle

Sopivana kokonaisuutena

Luomme jokaiselle asiakkaallemme kunkin yrityksen tarpeisiin sopivan kokonaisuuden taloushallinnon palveluista.

Kootaan teille sellainen palvelupaketti, jossa on vain ja ainoastaan kaikki tarpeellinen, eikä koskaan mitään ylimääräistä!

Täyden palvelun
tilitoimisto

17

Ammattilaista

2

Palvelukieltä

3

Toimistoa

Sähköinen taloushallinto

Mikä voi digitalisoitua, tulee ennemmin tai myöhemmin digitalisoitumaan. Ota kaikki tuottavuushyöty itsellesi moderneilla sähköisillä palveluilla!

Työ nopeutuu, kun voit vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta päästä käsiksi sähköisiin raportteihin ja tosite- ja asiakirja-arkistoihin. Luonnollisesti hoidamme myös osto- ja myyntireskontrien ylläpidon, maksuliikennepalvelut ja laskutuksen sähköisesti. Halutessasi saat meiltä myös perintäpalvelut.

Sähköisistä palveluistakin on mahdollisuus koota juuri teidän tarpeisiinne sopivin palvelupaketti!

Kirjanpitopalvelut ja palkkahallinto

Toimimme joustavasti ja kustannustehokkaasti. Voit ulkoistaa taloushallinnon kokonaan meille, tai antaa meidän hoitaa tärkeimmät osa-alueet, kuten palkanlaskennan ja kirjanpidon. Kirjanpidosta saat sovitusti selkeän ja havainnollisen visuaalisen raportin, joka auttaa hahmottamaan yrityksesi tilanteen säännöllisesti.

Meistä saat halutessasi sparraavan kumppanin, jonka kanssa yhdessä voit menestyä entistä paremmin. Asiantuntijamme ovat aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi. Kootaan yhdessä teille sopivin palvelupaketti!

Varmin tapa saattaa työntekijöiden motivaatio kadoksiin ovat epäselvyydet palkkaan liittyvissä asioissa. Palkanlaskenta, maksatuspalvelu sekä ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille aina ajoissa ja kerralla oikein. Kauttamme työntekijän on mahdollista saada esim. verkkopalkkalaskelma suoraan omaan verkkopankkiinsa.

Suunnittelu- ja neuvontapalvelut

Kirjanpitäjä ei nykypäivänä vain käsittele tositteita. Meidän tehtävämme on tuntea lainsäädäntö ja ohjeistukset. Osaamme myös kertoa, mitä lait, asetukset ja määräykset tarkoittavat ja mitä hyviä käytäntöjä on olemassa. Sinun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin omaan bisnekseesi, me hoidamme muut. Menestys syntyy yhdessä!

Talouspäällikkö

Meiltä saat talouspäälliköllesi tarvittaessa tuuraajan nopealla aikataululla. Voimme tulla paikan päälle tai hoitaa talousasioitasi etänä sähköisesti. Jos teillä ei ole omaa talouspäällikköä ja tarve olisi, voit myös ulkoistaa koko työn meille. Kysy lisää!

Yhtiöiden perustamiset

Oletko ajatellut perustaa oman yrityksen? Meiltä saat apua myös uuden yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Haluatko, että kaikki vaadittavat perustamisasiakirjat, rekisteröinnit ja muut yhtiön perustamiseen liittyvät asiat menevät kerralla oikein, älä epäröi ottaa yhteyttä! Autamme mielellämme sinua näissä asioissa.

Yhtiömuotojen muutokset ja yritysjärjestelyt

Autamme asiakkaitamme mahdollisissa yritysjärjestelytilanteissa, kuten sukupolvenvaihdoksissa, sulautumisissa ja jakautumisissa. Neuvomme sinua yksilöllisesti erilaisten yritysjärjestelyjen hoidossa.

Jos ajankohtaiseksi tulee yhtiömuodon muutos liiketoiminnan kasvaessa, olemme tässä tukena. Yritysmuodon olisi hyvä olla aina sopiva yrityksen laajuuteen nähden.

Lisäpalvelut

Kysy rohkeasti lisää lisäpalveluistamme! Haluamme rakentaa juuri Sinulle sopivan taloushallintopaketin laajuudesta riippumatta.

Haluatko keskittyä täysin vain yrityksesi pyörittämiseen ja ulkoistaa meille kaiken taloushallinnon, se käy! Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Pyydä meiltä tarjous

Tule asiakkaaksi! Kootaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopivin palvelupaketti tilitoimistopalveluista.

Pyydä tarjous nopeasti ja kätevästi. Otamme tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman pian.

Asiakkaamme

Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Katso tästä muutama esimerkki!

Scroll to Top

Pyydä yhteydenottoa

Kaipaatko neuvoja?
Lähetä viesti, niin palaamme sinuun mahdollisimman nopeasti!

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä tästä tarjous nopeasti ja kätevästi.
Otamme tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman pian.